Monumenten-
route Zandvoort

We hebben u heel wat te vertellen en zullen u meenemen naar een aantal bijzondere plekken. Natuurlijk hebben we ook achtergrondverhalen bij een aantal monumenten. Deze verhalen kunt u in de digitale versie van de routes lezen. We wensen u veel plezier.


Buitenbeelden-
route Zandvoort

Kunst in Zandvoort, de gemeente staat er vol mee. Kunstwerken die voor iedereen zichtbaar zijn op straten, in parken en op pleinen. Al deze kunstwerken maken van Zandvoort één groot openluchtmuseum. Er zijn beelden van onder meer Kees Verkade, Nel Klaassen, maar ook van Marlène Sjerps en Kitty Warnawa.

U kunt starten vanaf het Zandvoorts Museum en langs de boulevard, duingebied en woongebieden lopen. Zo ziet u Zandvoort op haar best!

De gratis audiotour geeft achtergrondinformatie over de individuele beelden. In combinatie met het beeldenboekje een schitterend inzicht in de openbare kunst van Zandvoort.

https://spoti.fi/3bvMjHE 

Het geheim van Zandvoort

(kinderroute)
Ga zelf op zoek naar het geheim van Zandvoort en loop de uitdagende kinder kunst en cultuur route. Beantwoord de vragen en ontdek het geheim van Zandvoort!