Kom helpen bij het Pop up Museum Raadhuis

Wie wil er nu niet als vrijwilliger werken op de meest centrale plek in Zandvoort?
Afbeelding1

Vanaf juli starten we met een nieuw project:

Er komt een mooie tijdelijke tentoonstelling met een unieke mix van een verzameling geluidsdragers, autosport, circuit Zandvoort en historie Raadhuis. Dit wordt geplaatst in de oudbouw (beneden) van het Zandvoortse Stadhuis. Deze tentoonstelling zal minimaal 2 jaar blijven staan. We gaan uit van een laagdrempelige entree aan de Haltestraatingang. De organisatie ligt in handen van het Zandvoorts museum.

De streefdatum van de opening zal in de zomer van 2021 zijn.
Wij zoeken daarom een dynamische gastvrouw- heer voor het Pop Up Museum in het Raadhuis.

Iemand die:

• Het leuk vindt om de bezoekers iets te vertellen over de unieke verzamelingen in het Raadhuis;
  • Die gastvrij en liefst in meerdere talen de bezoekers wil ontvangen.
  • Die mogelijk ook in het Zandvoorts museum wil meedraaien als vrijwilliger bij de balie in de museumwinkel;
  • Die simpele handelingen kan verrichten op de computer;

Van belang is:

• een klantgerichte instelling;
  • een teamspeler zijn, zelfstandig en pro-actief;
  • een goede algemene ontwikkeling;
  • flexibiliteit;
  • verantwoordelijkheidsgevoel;
  • uitstekende sociale vaardigheden en een verzorgd uiterlijk.

Voor sollicitaties of informatie kunt u zich wenden tot Yanthe Otto, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0617583353.