Het Zandvoorts Museum en VVV informatiepunt gaan weer open!

Van 13 maart 2020 10:00 tot 02 juni 2020 17:00
Categorieën: tentoonstelling
Gezien: 1293

Wat ziet u in het Zandvoorts Museum
Magic Moments in de Formule 1 Zandvoort.
Een overzicht van de Grand Prix van 1948 – 1985 met niet eerder vertoond fotowerk, memorabilia, modelauto’s en de 3d sound experience.
De collectie: de mooiste schilderijen, gebruiksvoorwerpen en klederdracht worden permanent getoond in de diverse stijlkamers.

De fototentoonstelling: Stil in Zandvoort.
In de entree van het museum zijn foto’s te zien over het stille Zandvoort, door Corona, door de ogen van 25 fotografen.

Het Zandvoorts museum online voor de thuisblijvers
Wij verheugen ons om weer open te gaan maar ook online gaan we door. Op onze website is een uitgebreid aanbod aan video animaties en een 3d virtuele tour te vinden. Ook voor de kinderen is er aanbod aan kleurtekeningen en een speurtocht van Kees de Muis.
Volg ons ook op onze sociale kanalen voor ons culturele aanbod.

Front office VVV Zandvoort
De VVV Front office gaat vanaf 3 juni ook weer open met dezelfde openingstijden. Wil je jouw bezoek van tevoren plannen? Kijk op www.visitzandvoort.nl voor alle informatie over Zandvoort. Daar staan ook de FAQ’s naar aanleiding van de Corona-maatregelen.