Boekpresentatie "De 13 vrouwen"

Van 16 februari 2020 15:30 tot 16 februari 2020 18:00
Categorie├źn: Activiteit
Gezien: 833

Tijdens de boekpresentatie zijn ook een aantal schilderijen van Froukje te bewonderen in het Zandvoorts museum binnen de tentoonstelling van Sisi. De verbintenis tussen Froukjes Vikings vrouwen en Keizerin Sisi is dat het om sterke vrouwen gaat met hun eigen idee├źn en verlangens.

Woord van de schrijver
In dit boek verbeelden schilderijen, gedichten en verhalen de gevoelens, gedachten en verlangens van (Viking) vrouwen. Deze vrouwen worden achtergelaten op het vaste land als hun mannen uitvaren voor een aantal maanden. Het kan net zo goed over Zandvoortse vissersvrouwen gaan uit de vorige eeuw. Elke vrouw heeft haar eigen verhaal. Jij toch ook?

Inloop vanaf: 15.30 uur
Start presentatie: 16:00 uur
Vanaf 16.45 uur start de DJ Yves Sparks en gelegenheid tot aanschaf en signeren boeken.
Afloop rond 18:00 uur