An Unexpected Journey - Classic Concerts

Van 19 februari 2023 15:00 tot 19 februari 2023 17:00
Geplaatst door Zandvoortsmuseum
Categorieën: Cultuuragenda
Labels: cultuuragenda
Gezien: 609

Het Tuschinski Trio bestaat sinds 2006 en heeft als gezamenlijke passie, dat zij graag mooie en pakkende muziek spelen, soms in aparte zetting. Zij hebben hiervoor als onuitputtelijke bron de filmmuziek gevonden, muziek die sinds het ontstaan van de film een onmisbare plaats heeft genoten.

Soms was er eerst beeldmateriaal en volgde later muziek, soms was de muziek er al en werd deze passend bij de film gevoegd. Het Tuschinski Trio laat horen dat filmmuziek ook zonder beeld blijft wat zij is: verrassend mooi!
Ons concertprogramma “An Unexpected Journey” is een prachtige verzameling ‘nieuwe en oude’ filmcomponisten; van Bizet (Habanera) en Verdi (Parigi o Cara), tot Badelt (Pirates of the Caribbean) en Rota (Parla Più Piano). Gecombineerd met filmthema’s uit bijvoorbeeld The Godfather, Les Miserables, Westside Story en Lord of the Rings, vormen deze meesterwerkjes een perfecte combinatie van populaire film thema’s en in films vertegenwoordigde klassieke werken.

Alle arrangementen met piano, sopraan en viool zijn speciaal voor het programma gemaakt, zoals bijvoorbeeld het prachtige “Fly” van Ludovico Einaudi (Intouchables), “Walking in the air” van Howard Blake (The Snowman) en natuurlijk: “The Shire” van Howard Shore (Lord of the Rings).

Programma: An Unexpected Journey
Locatie: Protestantse kerk/Zandvoort
Datum: 19-02-2023
Tijd: 15.00  -  17.00 uur
Kerk open: 14.30 uur
Toegang: € 10,--

Voor info en aanmelden: info@classicconcerts.nl of 06 19550611  (Mariken Verhulsdonk)