Kunst, Wijn en Muziek met Keizerin Sissi

Categorieën: Activiteit
Labels: Sisi,
Gezien: 199

Zondag 8 december organiseert het Zandvoorts museum in samenwerking met Wijn een Zee een Muziek & Wijn route in het Zandvoorts museum dat op dat moment in het teken staat van Keizerin Elisabeth van Oostenrijk en Hongarije. Keizerin Sissi heeft in 1884 en 1885 een aantal maanden in Zandvoort doorgebracht.

Er is veel geschreven, gezegd en verfilmd over Sissi. Tijdens deze Muziek & Wijn route nemen we een kijkje in haar wereld aan de hand van vijf kunstwerken die worden toegelicht en begeleidt met Oostenrijkse wijnen en bijpassende muziekstukken. Kristi Gansner (vinoloog) vertelt over Oostenrijkse wijnen, Sander Schuurman (muziekliefhebber) licht de muziekkeuze toe. Na afloop kunt u uiteraard ook de rest van de expositie bewonderen.

Datum: Zondag 8 december 2019
Tijdstip: van 16 tot 17.30 uur
Entree: € 12,50 euro (voor aanvang te betalen)

Graag van te voren reserveren via https://www.wijnaanzee.net/wijnshop/muziek-en-wijn-met-keizerin-sissi/