Art with Pride: Pride and Prejudice

Van 28 juni 2019 16:00 tot 25 augustus 2019 17:00

De tentoonstelling gaat over fotografie en schilderkunst, kostuumontwerp en sieraden, beeldhouwwerk en multidisciplinaire kunst door LHBTI kunstenaars gemaakt. In de Kunstboet (eerste verdieping) is er een informatieve tentoonstelling, samengesteld door Bureau Discriminatiezaken Kennemerland. Dit gaat over vooroordelen, discriminatie en emoties. Daarin quotes vanuit diverse (Pink panel) onderzoeken en artwork.

Pride at the Beach
Het Pride at the Beach evenement vindt plaats van 29 tot en met 31 juli . Het Museum doet daar uiteraard aan mee met een speciaal programma en openingstijden. Pride at the Beach is een kleurrijk LHBTI-festival in Zandvoort en is onderdeel van Pride Amsterdam. Welkom op de party’s in Zandvoort voor fun & sun en diversiteit. Een drie daags festival met een parade, muziek, tentoonstellingen, dansers, kunst en cultuur, strandwandeling, dragqueens, yoga, dj’s en films!
Voor het programma: www.vvvzandvoort.nl

Programma Opening 28 juni:
16.15 uur Opening Pride and Prejudice door Chris Vincent Jung, internationaal Activist, Speaker, Communicator, Motivator

16.30 uur Optreden van de drie Stiletto’s.

Locatie Zandvoorts Museum.

Rondom het Zandvoorts Museum wordt vanaf 28 juni Zandvoort Culinair georganiseerd, dus dit kan voor u een feestelijke combinatie zijn met culinaire en culturele activiteiten.

Namens ons museumteam nodigen wij u van harte uit voor de opening in ons museum.