Beelden in Zandvoort - Hedendaags figuratief

Von 21 Januar 2022 11:00 bis 26 Juni 2022 17:00
Veröffentlicht von Zandvoortsmuseum

Een tentoonstelling in het Zandvoorts Museum met sculpturale kunst van hoog niveau, van 21 januari tot 26 juni 2022 (onder voorbehoud).

Het museum wordt ingericht door diverse kunstenaars met betoverende grote sculpturen en installaties. Zij hebben zich laten inspireren door Zandvoort en de strijd tussen natuur en stedelijkheid. De deelnemende kunstenaars zijn allen landelijk bekend en hebben een indrukwekkende tentoonstellingslijst: Pim Palsgraaf, Marjolijn Mandersloot, Betty Disco, Miriam van der Linden, Paul de Reus, Herman Lamers, Midas Zwaan, Rob Chevallier, Ralph Lambertz en Marlène Sjerps.

Daarnaast presenteren wij in de museumzaal op de eerste verdieping een overzicht van alle sculpturen van de Zandvoortse buitenbeeldroute met informatie over de makers.