Zandvoortse Miniaturen Udo Geisler – Speciale Museumeditie

In het Zandvoorts Museum zijn foto's van de Zandvoortse fotograaf Udo K. Geisler te zien: impressies van de zee, het strand en de duinen. De meeste foto’s zijn genomen vanuit de hoogte wat voor een bijzondere perspectief zorgt.

De foto ‘Mist in de duinen’ werd opgenomen in de Saatchi Art Collection over landschapsfotografie ‘Inspired by Ansel Adams’ en maakt ook deel uit van deze editie.

De Museum-Editie bestaat uit geselecteerde foto’s die alleen in het Zandvoorts Museum werden aangeboden voor een exclusieve prijs: € 100 (i.p.v. €125) per stuk, incl. 6% BTW.

De foto’s van het formaat 18x24 cm zijn als Archival Pigment Print op Epson Cold Press Bright Fine Art Paper geprint, op aluminium geplakt en in een baklijst gemonteerd. De oplage van deze speciale Museum-Editie is 10, gesigneerd, gekenmerkt en genummerd als M.E. x/10.

Alle foto’s uit de map zijn in dezelfde afwerking te bestellen, levering binnen 2-3 weken. Andere afmetingen en afwerkingen op aanvraag mogelijk.

Udo K. Geisler werd in Duitsland geboren en groeide op in Berlijn. Na zijn studie heeft hij verschillende internationale workshops bij bekende fotografen zoals Franco Fontana, Duane Michals en Alex Webb gevolgd. In 1978 verhuisde hij naar Nederland en woont sinds 2004 in Zandvoort. Tussen 2010 en 2014 was hij voorzitter van de Vereniging Beeldende Kunstenaars Zandvoort/BKZ. Het fotowerk van Udo K. Geisler is regelmatig te zien op kunstbeurzen en tentoonstellingen.

Meer informatie over het werk van Udo K. Geisler vind u op www.udogeisler.com. Inlichtingen via info@udogeisler.nl.

comments