Workshops verwacht

Wijn aan Zee; wijncursus (SDEN2-wijnoorkonde) voor liefhebbers en professionals

Wijn aan Zee; wijncursus (SDEN2-wijnoorkonde) voor liefhebbers en professionals

Deze wijncursus is voor wijnliefhebbers en professionals die meer willen weten over wijn. In zes avonden ontdek je niet alleen de belangrijkste druivenrassen en wijngebieden uit de wereld maar kom je ook veel te weten over wijnbouw en het maken van wijn.


02/03/2017-11/05/2017 – 19:30 lees meer: Wijn aan Zee; wijncursus (SDEN2-wijnoorkonde) voor liefhebbers en professionals

Wijn aan Zee: Wijn & Spijs

Wijn aan Zee: Wijn & Spijs

Ben je een echte wijnliefhebber en hou je van lekker eten, kook je graag een heerlijk diner met bijpassende wijnen, weet je al een en ander van wijn of heb je de basiscursus wijn gevolgd? Dan is deze wijn-spijs avond de cursus voor jou!


12/05/2017 – 19:30 lees meer: Wijn aan Zee: Wijn & Spijs

Wijn aan Zee; Giro d’Italia (rondje Italie)

Wijn aan Zee; Giro d'Italia (rondje Italie)

Een leuke proefavond waarbij we diverse Italiaanse wijngebieden de revue laten passeren. Uiteraard met typische wijnen van authentieke druivenrassen en bijbehorende hapjes.


19/05/2017 – 00:00 lees meer: Wijn aan Zee; Giro d'Italia (rondje Italie)

Wijn aan Zee; Bubbels & zoet (moederdagtip)

Wijn aan Zee; Bubbels & zoet (moederdagtip)

Weet je niet wat je voor moederdag moet geven? Dan is deze workshop leuk om samen te doen. Na deze middag weet je hoe mousserende en zoete wijnen gemaakt worden en wat je erbij kunt eten. Een boeiende, bruisende middag met diverse bijpassende lekkernijen. Want proeven hoort er uiteraard bij. Hmmm…


21/05/2017 – 15:00 lees meer: Wijn aan Zee; Bubbels & zoet (moederdagtip)

Workshop Kunst & Wijn

Workshop Kunst & Wijn

Creatief bezig zijn tijdens een ontspannend avondje uit. Dat is de opzet van Kunst & Wijn. Lijkt het jou leuk om samen met vriendinnen een te schilderen onder het genot van een goed glas wijn? Geef je dan op voor de allerleukste schildersessie!


24/05/2017 – 19:30 lees meer: Workshop Kunst & Wijn

Wijn aan Zee: La vie en Rosé

Wijn aan Zee: La vie en Rosé

Wat is jouw favoriete rosé? Met welke rosé ga jij de zomer in? In één middag leer je op welke verschillende manieren rosé gemaakt wordt, welke druiven gebruikt worden, wat je kunt verwachten van de wijn en wat je erbij kunt eten.


28/05/2017 – 15:00 lees meer: Wijn aan Zee: La vie en Rosé