Vrienden van Zandvoorts Museum

De Vrienden van het Zandvoorts Museum: onmisbaar!

Het Zandvoorts Museum is het centrum waar hedendaagse kunst en de geschiedenis van Zandvoort samenkomen, met een aanbod van activiteiten zoals lezingen, rondleidingen, creatieve workshops en het museumpodium.

Doordat er breed wordt samengewerkt met de Zandvoortse samenleving wordt het museum gezien als verzamelpunt.

Doordat het museumteam een gastvrij welkom biedt aan de vele verenigingen en instanties van Zandvoort is het museum niet alleen maar museum. Het heeft een natuurlijke aantrekkingskracht vanwege het open en neutrale karakter.

Word ook Vriend.
Het Zandvoorts Museum heeft uw steun nodig. Als lid steunt u het museum en dat is meer dan financieel. Een vrienden laat zien dat men het museum een warm hart toedraagt. En dat maatschappelijk draagvlak is zeker in deze tijd hard nodig. Vriend zijn heeft voordelen Als vriend steunt u het museum. U geeft niet alleen, u krijgt er ook veel voor terug.

• u maakt deel uit van een zeer betrokken groep vrienden met grote interesse voor het Zandvoorts Museum
• gratis toegang voor twee personen tot het Zandvoorts Museum en alle exposities
• uitnodiging voor officiële openingen van tentoonstellingen
• ontvangsten voor de Vrienden in het museum
• rondleidingen en presentatie thematentoonstellingen gratis. Dit kan op verzoek en gewenst maatwerk voor uw groep.

Vriend worden is eenvoudig U kunt zich aanmelden als vriend van het Zandvoorts Museum op de volgende manieren:
* Voor een bedrag van minimaal € 50,00 per jaar bent u daarmee lid van de Vrienden van het Zandvoorts Museum.
* U stuurt een e-mail aan museum met daarin uw naam, adres, uw geboortedatum, de hoogte van uw jaarbijdrage en of u per factuur of bij de kassa van het museum wilt betalen.

Wilt u zich afmelden, dan kunt u dit doen door het sturen van een e-mail aan onder vermelding van uw naam, adres en lidmaatschap nummer. Contact: Meer weten? Ga met uw vragen naar museum@zandvoort.nl of bel de beheerder, mw.H. Jansen, tel. 06 13427671.